happyneverafter.blogg.se

ett försök att få molnen att spricka upp och solens strålar värma mitt sorgsna ensamma hjärta

texten till förra bilden

Publicerad 2013-02-11 21:22:01 i

jag hann inte få med texten. om min lediga dag. igår kväll var det snöigt och kallt när jag var ut med hunden, pratade med mamma i telefon och fick kallt i luftrören kändes det som. därav har jag idag känt mig sämre igen, förkylt, kallt, andfådd och seg. så jag har tagit det rätt mellow. haft lust att ta en snopp eller två.
att ta en snopp var min mormors uttryck för att gå och vila/ta en powernap. tycker det är ett trevligt uttryck, det används alldeles för sällan nuförtiden och i dessa breddgrader.
nu ska jag läsa tidning.

om man aldrig blommor får

Publicerad 2013-02-10 22:09:53 i

man och köpa egna går.
så är det.
jag ska bli bättre på att ta hand om mig själv och sätta mig själv främst. göra saker jag tycker om. men det är så svårt.. igår hade jag bjudit hit mina två kära vänner för middag och mello. och det kändes lätt i hjärtat när de gick. och det var inte bara vinet kan jag lova, för det har varit lätt idag också. man får inte glömma glädjen, den är sååå viktig för att man ska må bra. älska vänskapen.

förkylning på gång..

Publicerad 2013-02-05 21:19:20 i

pust. det är svårt ta det lungt trots att man inte orkar nåt. men blir andfådd av minsta lilla känns det som så resten av kvällen ligger jag nog på sofflocket.

gubben kom hem tidigare än vanligt (19.00) men det var bara för att han varit på träningspass. han satte sig direkt vid datorn för att fortsätta jobba. jag blev upprörd över att jag var sjuk och han inte bryr sig och att jag inte orkar ha det så här och att det var bättre han var kvar på jobbet i stället för att komma hem och ignorera mig.. ingen respons direkt, han måste ju jobba. jag undrar hur hans kollegors familjer mår.. står de ut med att ha det så här också? fast.. det vore ju värt det om man blev kärleksfullt bemött åtminstone..

jag hoppas och önskar att jag får det lättare och lyckligare snart...... :'(

kram

cookies

Publicerad 2013-02-05 15:20:42 i

ledig idag o hade tänkt träna då det är så länge sen sist.. men istället slogs jag av en nedbrytande trötthet och känsla av att nu blir jag förkyld/sjuk. så jag har gjort det vanliga: ut med hunden, diskat, städat lite och så slängde jag ihop lite cookies till eftermiddagsfikat.

nu tänkte jag se familjen annorlunda, ver inte hur det kommer sig att jag blivit fast i det men det måste ses ;)

grå dag men det blir ljusare, väl?

trött måndag

Publicerad 2013-02-04 22:52:26 i

steg upp halv åtta, ut med hunden på promenad, frulle & fix o sen till jobbet. kl 11 fick jag sms av kollegan att hon hade migrän så så blev det småpanik att hitta nån ersättare. för det e inte roligt stå ensam i butik från 9.45 till 20.15.. än mindre går det då jag har voff med mig som måste ut efter fem timmar.. till sist fick jag tag på Izi som lovade komma 15.30.. med andra ord har det varit en lite tyngre dag än vanligt då det var massor på att göra listan, det kom flera leveranser och förutom det är a och o att ta hand om kunderna. trött åkte jag hemåt kvart över fem, glad ändå över att jag inte fastnade i köer på e4an. men desto mer bilar var det på coops parkering, för ja, som vanligt var jag tvungen åka och handla, ensam. körde tröttare hemåt, gick än tröttare ut o gå med voffen, långis. bar med långa trötta armar upp de tre tunga kassarna och kokade inombords att jag måste ha det så här.. ta hand om ALLA sysslor, handla och föda gubben som har ett jobb med dubbelt mera i lön än mig och ändå har jag ingenting för det. inte tack, inte kram, jag hör inte ens av honom.. han åker tidigt, kommer hem sent, frågar inte hur jag har det. äter och går och lägger sig. vad är det här för liv?

jag är oerhört tacksam för så mycket i mitt liv, men inte denna situationen jag befinner mig i just nu.

nu ska jag äta en apelsin.

kram

lördag

Publicerad 2013-02-02 22:21:24 i

så otroligt vackert väder idag. varit ut med vovven på flera längre promenader, härligt. städat här hemma och haft eventuell flytt i åtanke.. hoppas det löser sig snart, eller?

det är klart jag önskar att min man tog sitt förnuft och hjärta till fånga och insåg hur han försakat mig och vårt äktenskap.. att han skulle ångra ens något han gjort.. men.. tror inte det blir så.

haft besök av hans farbror och lillasyster ikväll, svårt låtsas vara normala. men jag pratade med min svägerska så hjärtat känns lite lättare, hon vet inte allt men en del..

mello del ett ikväll, orkar inte.

en kram

Publicerad 2013-02-02 00:31:54 i

aaaarh hela inlägget försvann.

bad day.

over and out.

Om

Min profilbild

Den ensammaste

Jag är en trettioettårig tjej som gör mitt bästa på att ta vara på livets små ljusglimtar trots att världens bekymmer vilar på mina axlar. Jag älskar min kära familj som bor alltför långt borta. Jag älskar min hund, promenader, vara i naturen, träna, musik, böcker, tidningar, filmer, tv-serier för att inte tala om mina nära vänner som håller mig flytande.. Jag älskar hoppet om en ljusare framtid.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela